AK Parti Düzce İl Başkanı, Seçim Kurulu ile Görüştü - Son Dakika
Yerel

AK Parti Düzce İl Başkanı, Seçim Kurulu ile Görüştü

AK Parti Düzce İl Başkanı, Seçim Kurulu ile Görüştü

30 Mart yerel seçimleri için Düzce 18 Temmuz Spor Salonunun seçimlere kadar İl Seçim Kuruluna tahsis edilmesi tartışmalara neden oldu.

03.02.2014 15:44  Güncelleme: 15:46

30 Mart yerel seçimleri için Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nun seçimlere kadar İl Seçim Kurulu'na tahsis edilmesi tartışmalara neden oldu. Seçime kadar Düzce'nin tek spor salonu olan tesisin kullanılamayacak olması üzerine AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu İl Seçim Kuruluna giderek konu hakkında bir görüşme yaptı.

Salon sporlarıyla uğraşan yöneticiler ve salon sporlarını takip eden birçok vatandaş alınan bu kararı şaşkınlıkla karşılarken, yapılması planlanan müsabakalar, turnuvalar ve çalışmalar ise iptalin eşiğine geldi. Bunun üzerine AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu Yüksek seçim kuluna giderek il seçim kurulu, merkez ilçe başkanı ve kurul üyeleri ile görüşme yaptı. Kaşıkoğlu adliyedeki görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada gerekli sıkıntıları ilettikleri ve kararın tekrar gözden geçirileceğini bildirdi.

Spor salonunun uzun süreli tahsis edilmesinin sıkıntıya neden olacağı ve tepki seslerinin giderek yükseleceğini söyleyen Kaşıkoğlu, orta yolla bir çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi. Kaşıkoğlu, "Bir yanda demokrasinin işlemesi adına önlem alınırken, diğer taraftan ise infial yatacak gibi gözüküyor. İstenirse sorunun çözüleceğine inanıyorum. Spora gönül veren binlerce insanın kalbini kırmak ve spora darbe vurulmasını istemiyoruz. Umarım orta yol bulunur. Kısa sürede çözülür" dedi. Kaşıkoğlu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yapacağı bir itiraz dilekçesine de imza atacaklarını sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Düzce İl Başkanı, Seçim Kurulu ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement