AK Parti Ereğli'de Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ereğli'de Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Ereğli\'de Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, 30 Mart seçim çalışmaları kapsamında Ereğli ilçesinde sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

03.03.2014 14:27

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, 30 Mart seçim çalışmaları kapsamında Ereğli ilçesinde sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

İlçe SKM programı kapsamındaki programa, Özkan Özgüven'in yanı sıra AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas, önceki dönem İlçe Başkanı Ömer Eğer, AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ali Tekeli, AK Parti İlçe Teşkilatı ile Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti gönüllüleri katıldı.

AK Parti heyeti, ilk önce Ereğli Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen ve taleplerini not alan Özkan Özgüven, 30 Mart'ta esnaftan destek istedi.

Seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, 30 Mart'tan sonra ilçeyi hep birlikte yöneteceklerini söyledi. Ereğli'nin her şeye layık olduğunu dile getiren Özgüven, "Yıllardır Ereğli, hak ettiği hizmeti alamadı. İnşallah 30 Mart'ta ilçemiz AK Parti Belediyeciliği ile yeniden tanışacak ve ilçemizi katılımcı yönetim anlayışı ile birlikte yöneteceğiz. Büyükşehir Yasası ile Ereğlimiz, Büyükşehir Belediyemizin de desteğini arkasına alarak daha da gelişecek" şeklinde konuştu.

Özgüven ve beraberindeki AK Parti heyeti, daha sonra Ereğli merkezde vatandaş ile de bir araya geldi. Bir süre vatandaşla sohbet eden ve projelerini anlatan Özgüven 30 Mart Seçimleri'nde AK Parti için destek istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ereğli'de Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement