AK Parti Gelibolu Gençlik Kolları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gelibolu Gençlik Kolları Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Gelibolu Gençlik Kolları Kahvaltıda Buluştu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Ak Parti Gençlik kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda birlik mesajları verildi.

08.04.2013 10:43

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Ak Parti Gençlik kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda birlik mesajları verildi. İstifa eden Ak Parti ilçe başkanı, yönetici ve Evreşe Belde Belediye başkanı da kahvaltıda yer aldı.

Hamzakoy Limon kahvede verilen kahvaltıda bir araya gelen Ak Parti gençlik kollarının kahvaltısına Evreşe Belde Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, eski Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Ege, eski yöneticilerden Mahmut Çetin, Serhad Sürücü ve Hikmet Çorbacı katıldılar. Kahvaltıdan sonra konuşan AK Parti Gençlik kolları Timur Yılmaz, "Bu kahvaltımızın amacı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Ak Parti teşkilatının gençlere verdiği değer ortadır. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Evreşe Belde Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak ise, "Bizim için gençler çok önemlidir. Biz sizlere çok önem veriyoruz. Çünkü gelecek sizlersiniz. Önümüzde belediye seçimleri var. Bu çalışmalarımızı artırarak devam ettirmeliyiz. Maksat sadece kahvaltı etmek değil. Bu beraberliği çalışmalarda dökmeliyiz" dedi. Eski başkan İsmail Ege ise, "AK Partide siyaset yapmak çok güzel. Ama çalışmayan da bu partide barınamaz. Sadece seçimden seçime çalışmakla seçim kazanılmaz. Ak Partinin en büyük özelliği gençlere verdiği önemdir. Bunun kıymetini gençler bilmelidir" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gelibolu Gençlik Kolları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement