AK Parti Heyetinden Müftü Korkmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyetinden Müftü Korkmaz'a Ziyaret

AK Parti Heyetinden Müftü Korkmaz\'a Ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindekiler, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ı ziyaret etti.

04.07.2013 15:22

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindekiler, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ı ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindekiler, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'a yeni yapılan müftülük binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, "Zonguldak merkezde bulunan yeni müftülük binamızın hizmete girmesinden dolayı müftümüze ziyaret gerçekleştiriyoruz. Zonguldak için hayırlı olur inşallah. Din görevlilerimizin burada rahat bir şekilde çalışacağına inanıyoruz. Hem sosyal anlamda eğitim, seminer yapabilecekleri bir toplantı salonu, müftülük idare binası ve müftü yardımcılarının da geniş odalarıyla birlikte güzel bir hizmet binası oldu. İnşallah Zonguldak genelindeki yapılacak organizasyonlarda, hac ve umre programlarının organizasyonlarında vatandaşlar burada hizmet alır. Bu binanın Zonguldak'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz ise "İlçe teşkilatımızı bu nazik ziyaretlerine her şeyden önce teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı hizmetlere vesile olmalarını Allah'tan niyaz ediyorum. Bu binanın yapımında emeği geçen herkese, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bize bu binanın yapılmasında katkı sağlayan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlere de bu nazik davetiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyetinden Müftü Korkmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement