AK Parti İlçe Başkanı Kelebek'e Eğerci Heyetinden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlçe Başkanı Kelebek'e Eğerci Heyetinden Ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Kelebek\'e Eğerci Heyetinden Ziyaret

AK Parti ilçe Başkanı Kelebek'e Eğerci heyetinden nezaket ziyaretinde bulunuldu.
Zonguldak'ın Devrek AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek'e Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından hayırlı olsun ziyareti...

26.11.2013 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti ilçe Başkanı Kelebek'e Eğerci heyetinden nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Zonguldak'ın Devrek AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek'e Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Devrek ilçe Başkanlığına getirilen Serdar Kelebek' hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ederken, AK Parti Eğeci Beldesi Belediye Başkanı Recep Civelek, AK Parti İl Encümen Üyesi Vacit Durdubaş ve yönetim kurulu üyeleri Kelebek'i parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek," Yıllardır teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev alan ve Genel Merkezimizin onayıyla ilçe başkanlığına getirilen yine içimizden bir olan Serdar Kelebek kardeşimize ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılarının devamını diliyor, teslim almış olduğu bu zor ancak onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum " dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek hayırlı olsun ziyaretine gelen misafirlerine teşekkür ederken," Belediye Başkanımıza ve çok değerli heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı ayrı, ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir bayrak taşıma görevidir sırası gelen bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacaktır. Bizler de Genel Merkezimizin layık gördüğü bu görevi en iyi şekilde ifa ederek vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İlçe Başkanı Kelebek'e Eğerci Heyetinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement