AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Temelli Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Temelli Güven Tazeledi

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Temelli Güven Tazeledi

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli yeniden göreve seçildi.

22.01.2012 17:33

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli yeniden göreve seçildi.

Kültpark Kapalı Spor Salonu'nda yapılan kongreye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, "4 Ekim 2008 tarihinde yapmış olduğumuz ilçe kongremizden sonra dolu dolu geçirdiğimiz 3 yıl 3 aylık sürenin sonunda yine bir bayram coşkusuyla kongre heyecanı yaşıyoruz. Bayram tadında geçirdiğimiz bu kongreler aynı zamanda bir yarıştır. Bütün yarışların galibi ve mağlubu olur. Fakat Türkiye'ye hizmet etme sevdasındakilerin partisi Adalet ve Kalkınma Partisi'ndeki kongrelerin kazananı olur, kaybedeni olmaz. Çünkü bu yarış elden ele geçen bir bayrak yarışıdır. Bütün partililer aynı takımın oyuncularıdır. Kongreler aynı zamanda eski tecrübeli isimlerle yeni isimlerin bir araya gelmesidir. Bir önceki dönemin doğru ve güzel uygulamalarının devamını sağlamak, eksikliklerini iyi tahlil ederek daha verimli, daha coşkulu ve daha güçlü yeni bir çalışma dönemine adım atmak istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Başkanı Bülent Temelli'nin yönetimi oy birliği ile tekrar göreve getirildi. Temelli başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri şunları:

Adem Demirel, Ahmet Erden, Ahmet Sait Güleç, Akif Yaşin, Ali Toprak, Alper Taban, Asuman Akçay Sakallı, Ayhan Güleç, Bedri Boyrat, Çetin Saman, Doğan Kaçar, Emre Şimşek, Fatma Dursun, Hakkı Baydar, Halide Serpil Şahin, Hüseyin Özdemir, Mehmet Sargın, Mehmet Yılmaz, Mustafa Ersan, Nedim Sevim, Osman Özütürk, Ömer Semiz, Özgen Kurşun, Pervin Baydar, Salih Erciyas, Belahattin Albayrak, Selahattin Külcü, Serkan Semiz ve Tahir Yazıcı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Temelli Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement