AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Toplantısı

26.09.2012 16:20

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, "30 Eylül günü partimiz için büyük önem taşıyor."

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, "30 Eylül günü partimiz için büyük önem taşıyor. Kurulacak yeni ekip, AK Parti'yi 2023'e taşıyacak" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan yapılan yazılı açıklamada, gerçekleştirilen olağan toplantıda, 30 Eylül Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak olan 4. Olağan Büyük Kongresi için yapılan hazırlıkların değerlendirdiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen gençlik kolları başkanı Akın, kongrede sadece Kocaeli Gençlik Kolları'na özel yer ayrıldığını ifade ederek, "Genel Merkezimiz tarafından delegeler haricinde, sadece Kocaeli Gençlik Kollarına yer ayrıldı. Bu bizim için onurdur. Bizde il gençlik kolları yönetimimizle, ilçe gençlik kollarımızla, mahalle teşkilatlarımızla tam kadro kongrede yerimizi alacağız" ifadelerini kullandı.

Akın, "Kongre günü giyeceğimiz tişörtlerden, gideceğimiz otobüslere kadar her şeyimiz hazır. O gün Ankara'da heyecanımızla, enerjimizle yeni ekibe güç vereceğiz" dedi.

Muhabir: Metin Girgin

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Toplantısı - Son Dakika


Advertisement