AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Listelerini Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Listelerini Teslim Etti

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Listelerini Teslim Etti

Lüleburgaz AK Parti İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi Aday listelerini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti.

18.02.2014 14:10  Güncelleme: 14:13

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi Aday listelerini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti.

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Gürel Balkan, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Akın Kamacı, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Nurullah Polat ve bir grup partili Lüleburgaz İlçe Seçim Müdürlüğünü ziyaret ederek Belediye Meclis Üyeleri adayları ve il genel meclis üyesi adaylarının yer aldığı isim listesini İlçe Seçim Müdürü Yılmaz Taşkın'a teslim etti.

Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Gürel Balkan, belediye meclis üyesi adayları listelerini il ve ilçe seçim kuruluna teslim ettiklerini belirterek, "İnanıyoruz ki küskünlükler, dargınlıklar olmadan seçime girecek ve en yüksek oy ile belediye başkanlıklarını ve belediye meclis üyeliklerini kazanacağız" dedi.

Balkan, Belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi aday listelerinin çok titiz çalışmalar neticesinde belirlendiğini söyledi.

Listenin tesliminden sonra konuşan İlçe Başkanı Akın Kamacı da başkan adayı ile birlikte listeyi teslim ettiklerini ifade ederek, "Seçim süreci başladı takvimler hızlı bir şekilde ilerliyor. Belediye Meclis Üyelerimizin listelerini yetkili ve ilgili arkadaşlarımızla birlikte değerlendirmelerini yaptık. Gerekli kararlar verildi. Dosyalarımızı Seçim Müdürlüğüne teslim ettik. Bizler teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Listelerini Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement