AK Parti Milletvekili Ürün Sandıklı'ya Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Ürün Sandıklı'ya Çıkarma Yaptı

AK Parti Milletvekili Ürün Sandıklı\'ya Çıkarma Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı’da esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

08.05.2015 16:48

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı'da esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ürün, ilk olarak Sandıklı'daki esnafı ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. Esnafın sıkıntılarını dinleyen ve tek tek not alan Ürün, esnaf ziyaretinin ardından Sandıklı Ulu Cami'de kılınan 80 yaşındaki Salih Öztürk'ün cenaze namazına da katıldı. Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Yıldız'ı ziyaret eden Ürün, Başkan Yıldız'a çalışmalarında başarılar diledi. Çiftçinin genel sıkıntıları ve durumu hakkında bilgiler alan Ürün, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Yıldız'ın ardından Sandıklı Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ocak'ı ziyaret eden Ürün, daha sonra Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Erdem ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar diledi. Köy statüsünden çıkarak Sandıklı'nın Yunus Emre Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Ürün, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. daha sonra ilçeye bağlı Akharım Beldesine geçen Ürün, esnafı ziyaret ederek, Akharım Beldesindeki bir cam atölyesini yerinde gördü. Son olarak Akharım Belediye Başkanı Eşref Uysal ile bir araya gelen Ürün, beldeye yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgiler aldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Ürün Sandıklı'ya Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement