AK Parti Mkyk Üyesi ve Manisa Milletvekili Tanrıverdi Soma'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mkyk Üyesi ve Manisa Milletvekili Tanrıverdi Soma'da

AK Parti Mkyk Üyesi ve Manisa Milletvekili Tanrıverdi Soma\'da

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, okulların açıldığı ilk gün Soma ilçesini ziyaret ederek Naciye Evren İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

16.09.2013 19:24

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, okulların açıldığı ilk gün Soma ilçesini ziyaret ederek Naciye Evren İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Hüseyin Tanrıverdi, bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere Soma ilçesini ziyaret etti. İlk olarak 3 aylık tatil döneminin ardından okula başlayan öğrencileri ve Spastik Çocuklar Derneği'nin yapım aşamasında olan inşaatını ziyaret etti. Tanrıverdi'ye ziyaretlerde Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri, belde belediye başkanları eşlik etti.

Tanıverdi, Naciye Evren İlköğretim Okulu'nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Okul Müdürü Mehmet Mandacı ve okul aile birliği yöneticileri tarafından karşılandı. Okul Aile Birliği ve idareciler ilkokul ve ortaokul olarak eğitim verilen okul hakkında bilgi vererek, 1479 öğrencisi bulunan ve en başarılı okullar arasında yer alan okulun bina sıkıntısı yaşadığını aktardı. Tanrıverdi ise bu kadar başarılı ve merkezi konumda yer alan okula en kısa zamanda ihtiyaç olan 24 derslikli bir bina yapılması konusunda gerekli girişimlerde bulunacağını müjdeledi. Tanrıverdi, başarının ödüllendirilmesi gerektiğini belirtti. Tanrıverdi daha sonra öğrencileri ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılının başarılı ve hayırlı geçmesini temenni etti. Öğrencilere kitaplarını teslim eden Tanrıverdi, hükümet tarafından verilen kitaplarda bu yıl değişikliğe gidildiğini belirterek, "Geçtiğimiz yıllarda bütün bir senenin kitabı tek olarak hazırlanıyordu. Artık her dönemin kitapları ayrı ayrı olarak hazırlandı. Bu değişim öğrenciye de kolaylık getirdi. Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun. Allah sizlere zihin açıklığı versin." dedi.

SPASTİK ÇOCUKLAR DERNEĞİ'NİN BİNASINI DA İNCELEDİ

Soma Spastik Çocuklar Derneği'nin maddi sorunlar nedeniyle yarım kalan okul inşaatının sorununu da çözen Tanrıverdi, bu binanın inşaatını da inceledi. Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Cihan Yavuz, binanın tamamlanacak olmasındaki en büyük emeğin Hüseyin Tanrıverdi'nin olduğunu belirterek, "Sayın vekilimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Binamız İl Özel İdaresi tarafından 440 bin Liraya ihale edildi. İnşallah 3 ay içerisinde tamamlanacak." dedi. Binada incelemelerde bulunan Tanrıverdi, "Burada hayır kazanacağız. engelli çocuklarımız eğitim görecek. Binanın şimdiki haliyle bittiği hali arasındaki farkı 3 ay sonunda göreceğiz." ifadelerini kullandı.

'MANİSA'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Manisa'da oluşturdukları 'Ortak Akıl Platformu' ile Manisa'nın sorunlarına ilişkin bir ilki gerçekleştirdiklerine değinen Tanrıverdi, "2011 yılından bu yana 6 ayda bir Manisa'da bütün partilerden bütün milletvekilleri, eski milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ile ilk toplantıya 120 kişi ile başladık. 2.'sini yaptık 160 kişi olduk. Artık bu toplantılar dört gözle beklenir oldu. Ne zaman olacak diye talepler gelmeye başladı. 3.'sünü de yarın yapacağız. Yarınki toplantıya da 300'ün üzerinde katılım olması bekleniyor. Bu toplantılar Manisa'da istikrarlı ve güzel bir şekilde yapıldı, güzel sonuçlar alınıyor. Şimdi bu toplantıları resmi bir hale getirmeye çalışıyoruz. İlçelerden de katılımlar olacak." dedi. Tanrıverdi yaptığı esnaf ziyaretleri ile Soma ziyaretini tamamladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Mkyk Üyesi ve Manisa Milletvekili Tanrıverdi Soma'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement