AK Parti Niksar İlçe Başkanı Eraslan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Eraslan Açıklaması

"Yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk ve çalışmalara başladık"

07.02.2015 17:37

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Mustafa Eraslan, "Yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk ve çalışmalara başladık" dedi.

Eraslan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, bir süre önce genel merkez tarafından ilçe başkanı olarak göreve atandığını söyledi.

Yönetim kurulu oluşturmak için çalışmalara hemen başladığını dile getiren Eraslan, "Yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk ve çalışmalara başladık. Benden önce görev yapan ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eraslan, "Partimizin ilke ve hedeflerinden asla taviz vermeden, 2023 hedefine yürümedeki azim ve kararlılığımızla; Niksar'ımıza daha fazla hizmet ve yatırım kazandırılması için AK Parti camiası olarak seferber olacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Niksar İlçe Başkanı Eraslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement