AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sandık danışma kurulu toplantıları başladı.
Melikgazi Belediyesi Danişment Gazi Sosyal Tesislerinde düzenlenen ilk toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Hami Elibüyük, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe koordinatörleri, mahalle başkanları, sandık başkanları ve sandık yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Elibüyük, burada yaptığı konuşmada, "İlçeleri bölge bölge ayırarak sandık danışma kurulu toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz. Toplantılarda teşkilat üyelerimizle bir araya gelerek çalışmalarımızı gözden geçirip görüş alışverişinde bulunuyoruz. Genel merkezimizden aldığımız talimatlarla sandık seçmen listeleri üzerinden çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz" diye konuştu.
Birilerinin Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, kalkınmasını hazmedemediğini belirten Elibüyük, şöyle devam etti:
"Türkiye'nin AK Parti öncesinde olduğu gibi, borç aldığı için emir alan bir ülke olmasını istiyorlar ama Türkiye, o eski Türkiye değil. Artık Türkiye dünyada kabul gören, itibarı olan bir ülke oldu. Bundan rahatsız olanlar var. Bu rahatsızlığın sonucu Gezi Parkı bahane edilerek çok ciddi olaylar başlatılmıştı. Onların istedikleri Türkiye'nin yakalamış olduğu ekonomik başarıyı bozmak. Çünkü bunlar, seçim sandıklarında asla kazanamayanlar, seçim sandıklarında millete itibar etmeyenlerdi. Milletimizin de desteği ile bu oyunlar bozuldu. Neyin ne olduğunu milletimiz çok iyi biliyor."
Memduh Büyükkılıç da birlik ve beraberlik içinde yapılacak çalışmalarla, sandıklardan yüz akıyla, başarıyla çıkılması halinde Başbakanın elinin daha da güçleneceğini söyledi.
Başbakanın elinin güçlenmesi ile birilerinin konuşamaz hale geleceğini de belirten Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz insanlara hizmetin sevdalısıyız. Hükümet ve AK Partili belediyeler olarak başka da bir kaygımız yok. Buralar geçim ve menfaat şebekelerinin olduğu yerler değil. İnsanlığa hizmetin yeri. Başbakanımıza, görüş ve felsefemize dünya insanının ihtiyacı var. Onun için hep birlikte ele ele vererek çalışmalıyız. Birilerinin belediye başkanı, meclis üyesi, makam ve mevki sahibi olması önemli değil. Olaylara bu kadar sığ yaklaşır ve düşünürseniz hepimiz vebal altıdayız demektir. Bizim bereketimiz, birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız ve kaynaşmamızdır. Bunu sağladığımız takdirde kimse önümüzde duramaz." - Kayseri
Son Dakika › Yerel › AK Parti Sandık Danışma Kurulu Toplantıları Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.