AK Parti Seyhan İlçede Yeni Yönetim Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seyhan İlçede Yeni Yönetim Oluşturuldu

AK Parti Seyhan İlçede Yeni Yönetim Oluşturuldu

AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı yeni yönetimi oluşturuldu.

29.06.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı yeni yönetimi oluşturuldu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Seyhan İlçe Başkanı olarak göreve atanan Abdurrahman Yeşiltaş yönetim kurulunun onaylanmasının ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Seyhan'ın gerek tarihi ve coğrafi bakımdan, gerek demografik yapısından dolayı, gerekse büyüklüğünden dolayı özel bir ilçe olduğunu ifade ederek, "Bizler ilçemizin bu özelliklerinin farkında olarak elimizden geldiğince herkese hitap edebilecek, en iyi yönetimi oluşturmaya gayret ettik. İlçemize yönetim kurulu üyeliği için çok sayıda bir birinden değerli arkadaşımız başvuruda bulunmuş, teşkilatımız yoğun bir teveccüh göstermiştir. Başta bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Önlerindeki sürecin hiç de kolay olmayacağını belirten Yeşiltaş, "Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında da milletvekilliği seçimleri süreci olacak. Seyhan ve Seyhanlıların menfaatleri için çıktığımız bu kutlu yolculukta hep birlikte durmadan ve yorulmadan çok çalışacağız. Yönetim kurulumuzun Seyhan'da birlik ve beraberlik içerisinde büyük başarılar elde edeceğine inancım tamdır. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Seyhan Teşkilatı yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Abdurrahman Yeşiltaş, Ahmet Akan, Ahmet Çolak, Aziz Kandemir, Alper Taştimur, Aslıhan Demiralay, Cahide Arıcı, Mustafa Özalp, Ercan Aslanel, Cemal Akın, Kasım Aras, Lokman Kotlu, Emine Çölkesen, M. Mustafa Olgun, M.Sami Zedelenmez, Mahmut Çiftci, Mehmet Dönegel, Mehmet Kaya, Mehmet Güngördü, Mehmet Nuri Önen, Mustafa Aydın, Mustafa Gönül, Müjde İstif, Osman Aydoğan, Özgür Hacıoğlu, Raif Akbaş, Raşit Dalar, Suzan Avcı, Tuğba Polat ve Şahin Alp. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Seyhan İlçede Yeni Yönetim Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement