AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru."Ak Parti İktidarı Döneminde Koyulhisar'da Bir Çok Önemli Hizmete... - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru."Ak Parti İktidarı Döneminde Koyulhisar'da Bir Çok Önemli Hizmete...

12.04.2012 14:40

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "AK Parti iktidarı döneminde Koyulhisar'da birçok önemli hizmete imza atıldı" dedi.

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "AK Parti iktidarı döneminde Koyulhisar'da birçok önemli hizmete imza atıldı" dedi.

Kuru, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süreyya Bulur ile Umre ziyaretinden dönen Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren'i makamında ziyaret etti. Başkan Eren ile görüşen Kuru, hükümetin ilçeye yaptığı hizmetler hakkında da bilgi vererek, "AK Parti iktidarı döneminde Koyulhisar'da bir çok önemli hizmete imza atıldı. Hükümetimiz döneminde ilimizin en ücra köşelerindeki unutulmuş yerleşim yerlerine hizmet götürüldü. Koyulhisar ilçemizde hükümetimizin hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanan ilçelerimizden biri olmuştur" dedi.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette, İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Başkanı Aşkın Fırat ile partililer de hazır bulundu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru.'Ak Parti İktidarı Döneminde Koyulhisar'da Bir Çok Önemli Hizmete... - Son Dakika


Advertisement