AK Parti Tepebaşı Yeni Yönetimi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tepebaşı Yeni Yönetimi Tanıtıldı

AK Parti Tepebaşı Yeni Yönetimi Tanıtıldı

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı'na atanan M. Dündar Ünlü ve yeni yönetimi, düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

03.01.2014 13:18

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı'na atanan M. Dündar Ünlü ve yeni yönetimi, düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Eski Başkan Vahap Ata'nın Tepebaşı Belediye Başkan aday adaylığı için istifasının ardından 1 Aralık 2013 tarihinde Parti Genel Merkezi tarafından atanan, 30 asil ve yedekten oluşan yeni yönetim basın karşısına geçti.

Yeni Başkan M. Dündar Ünlü, düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'de görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Ünlü "Bizler de bu bayrağı en iyi yerlere taşımak adına bu görevdeyiz. Bizden önceki arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyoruz, onların yaptığı çalışmalar ışığında daha güçlü bir Tepebaşı, daha güçlü bir Eskişehir için durmak yok yola devam ilkesiyle önümüzdeki seçimlere kilitlenmiş durumdayız" dedi.

MENFAATLER DEĞİL İDEALLER

Başkan Ünlü, menfaatleri için değil idealleri için siyaset yapan insanlar olduklarını belirterek "Bu bilinç bizim halkımızla olan en büyük bağımızdır. Bu inanç ve düşünce ile Eskişehir'de her gönüle dokunmak her sese kulak vermek amacıyla çalışıyoruz. Millet iradesine saygı duyuyor ve bu iradenin savunucusu olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Demokrasinin ve millet iradesinin sekteye uğratılmak istendiği şu günlerde daha çok liderimize sarılıyor millet olarak kenetleniyoruz" diye belirtti.

30 MART'A ODAKLANDI

30 Mart seçimlerinde başarılı olabilmek için tüm mahalle ve köylerde çalışmaları başlattıklarını kaydeden Ünlü, "30 Mart'da Eskişehir'de rakiplerimizin bile şaşıracağı büyük bir zaferle çıkacağımızdan zerre şüphemiz yoktur. Eskişehir önümüzdeki dönemde ülkemizin belediyecilik ve yaşam alanı olarak parlayan yıldızı olacaktır diyor katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

M. Dündar Ünlü başkanlığında oluşturulan AK Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Murat Uzun, Teşkilat Başkanı Mehmet Sadık Canbaz, Seçim İşleri Başkanı Kadir Tuna, Tanıtım Medya Başkanı Timur Büyüktoğrul, Sosyal İşler Başkanı Seydi Kartalca, Mali ve İdari İşler Başkanı İrfan Şahin, Dış İlişkiler Başkanı Hasan Batun, Yerel Yönetimler Başkanı Ebru Dağdeviren, Ekonomi İşleri Başkanı Mehmet Emin Okutucu, Halkla İlişkiler Başkanı Halil Söğüt, AR-GE Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Tepebaşı İlçe Sekreteri Güzin Yenigün, Üyeler: Abdülkadir Sönmez, Ali Kartal, Ali Kocabaş, Ayşe Ergani, Azim Eser, Burhan Aka, Cumali Niğdelioğlu, Gülizar Gülmez, Hakan Arslan, Hüseyin Çetiner, Hüseyin Öksüz, İbrahim Bozkuş, Mehmet Yel, Muammer Geçer, Murat Kıraç, Semih Özcan ve Zeynep Eke. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Tepebaşı Yeni Yönetimi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement