AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Kafkas Basını Unutmadı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Kafkas Basını Unutmadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Kafkas Basını Unutmadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas basını unutmadı.

07.03.2015 11:45

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas basını unutmadı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ile TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın'ı ziyaret eden Kafkas, basının denetim gücünün her zaman korunması gerektiğini savundu.

Cemiyet ziyaretinde Trabzon basının ülkede önemli ve etkili bir konuma sahip olduğunu vurgulayan Kafkas, "Elbette gelişen teknolojiyle daha bir derinlik kazanan medyanın tüm unsurlarıyla doğru haber alabilme hakkına saygı gösterilmeli ve bu anlamla gerekli tedbirler alınmalıdır. Haber alanla haber olan arasında kurulacak sağlıklı iletişim toplumun doğru bilgilendirilmesinin de anahtarıdır. Karşılıklı anlayış ve iyi niyet çerçevesinde varsa sorunların çözüleceğine inanıyorum. Bizler eğer sesimizi daha geniş kitlelere duyurmak amacındaysak bunun en önemli aracısı medyadır" diye konuştu.

Basın mensuplarının zor koşullarda görev yaptıklarının altını çizen Kafkas, "Gerek ekonomik şartlar gerekse de çalışma koşulları anlamında karşılaşılan problemlerin çözümü adına örgütlü ve planlı bir mücadele son derece önemlidir. Bu yönde Gazeteciler Cemiyeti'nin üstlendiği misyonu fazlasıyla önemsemek durumundayız. Sizlerin oluşturacağı ortam ve getireceği öneriler biz siyasiler tarafından değerlendirilerek çözüm aşamasına taşınmalıdır" dedi.

Kafkas daha sonraki durağı olan TSYD Trabzon Şubesi'nde de Trabzon'daki spor basının etkisine vurgu yaptı. Trabzonlu spor yazarlarının, medyanın merkezi olarak gösterilen kentlerle rahatlıkla baş edebilecek seviyede olduğunu hatta bir çok açıdan önde bulunduğunu kaydeden Zeyyat Kafkas, bu etkinliğin mutlaka dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ile TSYD Şube Başkanı Murat Taşkın ziyaretinden ve görüşlerinden dolayı Kafkas'a teşekkür ederek başarılar dilediler. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Kafkas Basını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement