AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar Açıklaması

06.11.2012 18:40

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak genelindeki karayolları kenarlarında bulunan kaldırım ve refüj yenileme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü bildirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak genelindeki karayolları kenarlarında bulunan kaldırım ve refüj yenileme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü bildirdi.

Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Çaydeğirmeni beldesi ile Devrek ilçe merkezinden geçen karayolunun kenarlarındaki kaldırımları yenileme çalışmalarının sürdürdüğünü belirtti.

Karayolları yetkilileriyle yaptığı görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini anlatan Ulupınar, şöyle konuştu:

"Zonguldak genelindeki karayolları kenarlarında bulunan kaldırım ve refüj yenileme çalışmaları hızla sürdürülüyor. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. Hükümet olarak halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın yol kenarında bulunan kaldırımlardan daha rahat bir şekilde yararlanabilmeleri için yaptığımız girişimler olumlu sonuç verdi. Bu amaçla bölgemizde birçok yolun altyapısı, ışıklandırılması, yenileştirme, genişletme ve kaldırım çalışmaları yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor."

Muhabir: İbrahim Tığ/ Ferdi Akıllı

Yayıncı: Erdinç Aksoy - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar Açıklaması - Son Dakika


Advertisement