AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar'dan Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar'dan Ziyaret

13.03.2012 16:40

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Mili Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'i ziyaret ettiğini bildirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Mili Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'i ziyaret ettiğini bildirdi.

Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, Erdem'e ziyaretinde Gökçebey ilçesinin sorunlarını ve taleplerini aktardığını kaydetti.

Bakan Yardımcısı Erdem'e Gökçebey'de Anadolu Lisesi kurulmasının ihtiyaç olduğunu anlattığını ifade eden Ulupınar, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bakan Yardımcısı Erdem, Gökçebey'de 'Bir Anadolu Lisesi kurulması için gerekli çalışma ve etütleri yaptırarak çalışmalara başlayacakları' sözünü verdi. Ayrıca ilçemizin öğretmenevi ve ihtiyaç duyulan kadrolara öğretmen atanmasının yapılması konusunda da Bakan Yardımcısı Erdem'e taleplerimizi ilettik."

- ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar'dan Ziyaret - Son Dakika


Advertisement