Akçakoca'da Yukarı Mahalle sakinleri düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.
Mahalle Muhtarı Mustafa Yetmişbir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yukarı Mahalle'nin Akçakoca'nın ilk yerleşim yeri olduğunu anlattı.
Bu sene ikincisini düzenledikleri iftar yemeğinde vatandaşların evlerinden getirdikleri yemekleri sergilediklerini ifade eden Yetmişbir, "Tüm kadınlar evde ne yaptıysa o gün tencereleri alıp muhtarlığın önüne kurulan iftar sofralarına getiriyor. Orada davetlilerimizle birlikte iftarımızı yapıyoruz. Amacımız, eski mahalle geleneğini yaşatarak, gelecek nesillere güzel bir şey bırakmaktır" dedi.
Yemeğe İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal'ın yanı sıra AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer, CHP Akçakoca İlçe Başkanı Nurol Badanoz ve mahalle sakinleri katıldı.
Muhabir: İbrahim Tezel/ Onur Orhan
Yayıncı: Murat Paksoy - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Akçakoca Yukarı Mahalle Sakinleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.