Akdeniz Belediyesi Vezneleri Hafta Sonu da Açık - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Belediyesi Vezneleri Hafta Sonu da Açık

Akdeniz Belediyesi Vezneleri Hafta Sonu da Açık

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'nin vezneleri, vatandaşların Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'nin (ÇTV) ikinci taksitini rahat yatırabilmeleri için hafta sonunda da açık olacak.

22.11.2012 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'nin vezneleri, vatandaşların Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'nin (ÇTV) ikinci taksitini rahat yatırabilmeleri için hafta sonunda da açık olacak.

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, belediye veznelerinin Emlak ve ÇTV ikinci taksit ödemeleri için hafta sonu mesai yapacağı bildirildi. Mükelleflerin vezne önlerinde yoğunluk yaşamasını önlemek ve vergilerin zamanında yatırılmasını sağlamak amacıyla 24 Kasım Cumartesi ve 25 Kasım Pazar günleri de hizmet verileceği belirtilen açıklamada, ÇTV ve Emlak Vergisi'nin ikinci taksiti için son ödeme gününün 30 Kasım olduğu ifade edildi. Açıklamada, hafta arası yapılan vergi tahsilatlarında mükelleflerin kredi kartıyla da ödeme yapabilecekleri kaydedildi.

Mükelleflerin rahat bir ortamda vergi ödemelerini gerçekleştirebilmeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Mehmet Fazıl Türk, yurttaşların ödemelerini son güne bırakmamalarını istedi. Vergi gecikmelerinde mükelleflere yasal nedenlerle faiz işletmek durumunda kaldıklarını dile getiren Türk, "Vergi mükelleflerimizin faizle karşı karşıya kalmalarını istemiyoruz. Bu nedenle gecikmeye sebebiyet vermemek adına veznelerimizi cumartesi ve pazar günleri normal çalışma saatleri arasında açık tutacağız. Olası bir yoğunluğun önüne geçebilmek için yurttaşlarımızdan vergi ödemelerini son güne bırakmamalarını özellikle rica ediyoruz" dedi.

Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Akdeniz Belediyesi tahsilat vezneleri İhsaniye Mahallesi merkez hizmet binasının yanı sıra Yenitaşkent ve Kazanlı Hali içerisinde de bulunuyor. Kredi kartıyla ödeme seçeneği ise sadece merkez hizmet binası veznelerinde kabul edilebiliyor. Hafta sonu ödemeler de yine merkez hizmet binasında yapılacak, Yenitaşkent ve Kazanlı Hali vezneleri hafta sonu kapalı olacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Belediyesi Vezneleri Hafta Sonu da Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement