Akhisar'da Cumhuriyet'in 90. Yılı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Cumhuriyet'in 90. Yılı Kutlandı

Akhisar\'da Cumhuriyet\'in 90. Yılı Kutlandı

Cumhuriyetin 90.Yıl coşkusuAkhisar'da düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

29.10.2013 15:33

Cumhuriyetin 90. Yıl coşkusu Akhisar'da düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Kontrol Albay Bülent Keleş ile Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner kutlama tebriklerini kabul etti.

Kutlama töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Akhisar Kaymakamı Kaan Peker kutlama töreninde yaptığı açıklamada; " Cumhuriyetimizin 90. Kuruluş yıl dönümünü bütün Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Her 29 Ekim bağımsız ve onurlu bir şekilde birlikte yaşama irademizin ve milletçe geleceğe güvenle bakabilmemizin bayramıdır. Hepimize kutlu olsun" dedi. Kaymakam Peker'in konuşmasının ardından öğrenciler şiirlerini okudular. Etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen spor, kompozisyon, şiir, resim, yarışmalarında başarılı olan sporculara ödülleri verildi.

29 Ekim Cumhuriyet Haftası spor etkinliklerinde spor, kompozisyon, şiir, resim, yarışmalarında başarılı olan sporculara ödülleri takdim edildi.Tören halk oyunları ekiplerinin yöresel gösterile ile son buldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Cumhuriyet'in 90. Yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement