Akhisar'da Huzur Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Huzur Toplantısı Yapıldı

Akhisar\'da Huzur Toplantısı Yapıldı

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yılda iki kez yapılan huzur toplantısının ilki polis lokalinde yapıldı.

15.01.2012 15:59

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yılda iki kez yapılan huzur toplantısının ilki polis lokalinde yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Toplum Destekli Polislik ve Çocuk Büro Amiri Ümit Toput ve Memuru Remzi Köse, Gizem Diri, Akhisar Belediyesi Fen İşleri yetkilileri, merkez mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda ilçenin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili konuşan İlçe Emniyet Müdürü Yolcu, ilçede uygulanan genel emniyet hizmetleri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra katılımcılara söz verilerek, problemler ve çözüm önerileri dinlenerek ortak payda da problemlere çözüm bulunmaya çalışıldı. Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu, en büyük sıkıntılarının öncelikle evden kaçan çocukların, uyuşturucu madde ve okullarda cep telefonu kullanımı konusunda yasal etkenlerin çok zayıf olduğunu söyledi. Yolcu, trafik sıkıntısı konusunda çok çalıştıklarını yapabilecekleri çalışmaları yaptıklarını, ceza yazarak dahi engel olamadıklarını belirtti.

Muhtarların motosiklet sıkıntılarına yanıt veren Yolcu, 2 ay içerisinde 300'ün üzerinde motorsiklet toplattıklarını sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Huzur Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement