Akhisar Ticaret Meslek Lisesi'nde Nostalji - Son Dakika
Yerel

Akhisar Ticaret Meslek Lisesi'nde Nostalji

Akhisar Ticaret Meslek Lisesi\'nde Nostalji

Akhisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mali Müşavir Şerif Şen ve Mali Müşavirler odası üyeleri, Sevim Cerit Yaşar, Meral Çiçek Filiz, Bülent Çakırgöz, Engin Akyüz, Tuna Akın ve Mümin Cambaz Akhisar Ticaret Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

16.04.2014 15:23

Akhisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mali Müşavir Şerif Şen ve Mali Müşavirler odası üyeleri, Sevim Cerit Yaşar, Meral Çiçek Filiz, Bülent Çakırgöz, Engin Akyüz, Tuna Akın ve Mümin Cambaz Akhisar Ticaret Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Bu kapsamda öğrencilere seminer veren deneyimli yöneticiler, kendilerinin de Akhisar Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun olduklarını, uzun aradan sonra tekrar okullarına gelmekten ve burada bulunmaktan sen derece memnun olduklarını söylediler.

Günümüzde Mali Müşavirliğin çok nitelikli ve önemli bir meslek dalı haline geldiğini, kendilerinin de bu meslek mensubu olduklarından dolayı zamanında Akhisar Ticaret Meslek Lisesi'nde eğitim almış oldukları için de çok şanslı olduklarını belirten Şen, "Muhasebecilik mesleğin her işletme için gerekli ve değişmez nitelikte aranılan bir meslektir. Bu yüzden kendinizi en iyi şekilde yetiştirin ve aranılan elaman olun" diye konuştu.

Okul Müdürü Mahmut Doğruyol, Akhisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkan ve üyelerinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, "Okulumuz mezunu öğrencilerin özellikle bu sektörde istihdam imkanı çok yüksek. Ülkemizde meslek okullarının eğitim verdiği yaklaşık 60 kadar alanda istihdam açısından, iş bulma açısından en şanslı alanın Muhasebe ve Finansman alanıdır. İş ilanlarına baktığımda sürekli olarak ön muhasebe bilen eleman aranıyor ilanını görüyorum. Bu da söylenenleri doğruluyor. Bizi ziyaret eden oda üyelerine ve Muhasebe ve Finansman Alanı bölüm şefi Nuri Şen' e teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar Ticaret Meslek Lisesi'nde Nostalji - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement