Akın Yeniceli Yeni Bir Zaferler Uşak'a Döndü - Son Dakika
Yerel

Akın Yeniceli Yeni Bir Zaferler Uşak'a Döndü

Akın Yeniceli Yeni Bir Zaferler Uşak\'a Döndü

Uşaklı Ultra Maratoncu Akın Yeniceli geçen senede zaferler döndüğü Uluslar arası Kapadokya Maratonu'ndan bu sene de zafer döndü.

29.07.2013 10:10

Uşaklı Ultra Maratoncu Akın Yeniceli geçen senede zaferler döndüğü Uluslar arası Kapadokya Maratonu'ndan bu sene de zafer döndü.

İnsan bedeninin doğa şartlarına karşı sınırlarının test edildiği Runfire Cappadocia Ultra Maratonu, 20-27 Temmuz 2013 tarihleri arasında koşuldu. Kavurucu bir sıcakta gerçekleşen Runfire Cappadocia; Uçhisar'dan başlayarak Güvercinlik Vadisi, Damsa Barajı, Yüksek Kilise, Güzelyurt, Ihlara Vadisi, Hasan Dağı ve Tuz Gölü üzerinden geçtikten sonra Çavuşin, Ürgüp ve Göreme vadilerini aşıp tekrar Uçhisar'da son buldu. 4G kategorisinde yarışan Akın Yeniceli 4. gün sonunda 6 saat 18 dakika 40 saniyelik derece ile birinciliği elde etti.

Yurt dışı ve yurt içinden onlarca ultra maratoncunun katıldığı Runfire Cappadocia Ultra Maratonu, gerek çöl sıcaklarını aratmayan hava koşulları, gerekse zorlu etapları olsun tamamlanması zor bir maraton. Akın Yeniceli her türlü zorluğa rağmen bu ultra maratonun 4G kategorisinden birinci olarak ayrılıp Uşak'a bir altın madalya daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akın Yeniceli Yeni Bir Zaferler Uşak'a Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement