Akşam Kız İstemeye Gidecekti, Vicdansız Sürücü Hastaneye Yolladı - Son Dakika
Yerel

Akşam Kız İstemeye Gidecekti, Vicdansız Sürücü Hastaneye Yolladı

Akşam Kız İstemeye Gidecekti, Vicdansız Sürücü Hastaneye Yolladı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, akşam kız istemeye gitmeye hazırlanan gencin kullandığı motosiklete çarpan araç olay yerinden kaçtı.

26.04.2012 12:11

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, akşam kız istemeye gitmeye hazırlanan gencin kullandığı motosiklete çarpan araç olay yerinden kaçtı. Kazada, ağır yaralanan Umut Karadağ hastaneye kaldırıldı.

Kaza, bu sabah saat 07.30 sıralarında E-96 Karayolu'ndaki Halilbeyli Yol Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 45 ZA 1972 plakalı motosikleti ile İzmir İstikametine gitmekte olan Umut Karadağ'a, plakası alınamayan bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan ve parçalanan motosikleti kullanan Umut Karadağ (29), başında kask olmasına rağmen ağır yaralandı. Motosiklete çarpan otomobil ise olay yerinden kaçtı.

Kazada ağır yaralanan Karadağ, olayyerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. İzmir'in Sütçüler Beldesi'nde oto tamirciliği yaptığı kaydedilen Karadağ'ın, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azmaz'ın da akrabası olduğu öğrenildi. Kazayı haber alıp hastaneye koşan yakınları gözyaşı dökerken, Umut Karadağ'ın bu akşam ailesi ile birlikte kız istemeye gideceği, evlenmek için ilk adımı atmayı planladığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülürken, kaçan araç ve sürücüsünün yakalanmasına çalışılıyor.

(İU-ERG-

26.04.2012 11: 50: 46

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşam Kız İstemeye Gidecekti, Vicdansız Sürücü Hastaneye Yolladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement