Aksaray'ın İdareci Heyeti Mardin'de - Son Dakika
Yerel

Aksaray'ın İdareci Heyeti Mardin'de

Aksaray\'ın İdareci Heyeti Mardin\'de

Aksaray'ın idarecileri Mardin'e düzenledikleri gezi kapsamında, Kızıltepe Kaymakamı olarak görev yapan Aksaraylı Erkaya Yırık'ı ziyaret etti.

30.05.2013 12:47

Aksaray'ın idarecileri Mardin'e düzenledikleri gezi kapsamında, Kızıltepe Kaymakamı olarak görev yapan Aksaraylı Erkaya Yırık'ı ziyaret etti.

Aksaray'ın idarecileri, Kızıltepe halkı tarafından çok sevilen ve saygı gösterilen Kaymakam Erkaya Yırık'a ziyaretin anısına bir tablo hediye etti. Kaymakam Yırık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aksaray'da çok güzel anılarının geçtiğini söyledi. Aksaray'ın idarecileri ile birlikte anılarını tazeleyen Kaymakam Yırık, bu tür gezilerin iki bölge insanı arasındaki diyalogun artmasına, kültürel bağların gelişmesine vesile olacağını ifade etti.

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz, geziden ve ilgi alakadan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, aynı şekilde kendilerini çok sıcak bir şekilde karşılayan Kızıltepe idareci ve halkını Aksaray'da görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Geziye İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz, Aksaray İl Dernekler Müdürü İrfan Atak, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Suat Keleş, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Hasan Ekecik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ersin Taşlıalan ve diğer Aksaray idarecileri katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'ın İdareci Heyeti Mardin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement