Akşehir Belediyesi Köylerde Temizlik Hizmetlerine Başladı - Son Dakika
Yerel

Akşehir Belediyesi Köylerde Temizlik Hizmetlerine Başladı

Akşehir Belediyesi Köylerde Temizlik Hizmetlerine Başladı

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, mahallesi haline gelecek köylerde temizlik hizmetleri çalışmalarına şimdiden başladı.

05.04.2013 17:36

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, mahallesi haline gelecek köylerde temizlik hizmetleri çalışmalarına şimdiden başladı. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı tüm köylere çöp konteynırları dağıtılıyor.

İlçeye bağlı köylerde çöp toplama hizmetlerine şimdiden başlayacaklarını ifade eden Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, "Geçtiğimiz aylarda, köylerimizde toplantılar yaparak Büyükşehir Yasası'nın köylere getirdiği hizmet ve katkıları anlatmıştık. Bu kapsamda da köylerimize yasanın uygulamaya geçeği tarihten önce elimizden geldiğince hizmetlere erken başlayacağımızı ifade etmiştik. İşte bu sebeple Akşehir'e bağlı tüm köylerimizde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce çöp toplama hizmetini başlattık. Çöp konteynırlarını köylerimize dağıtıyoruz ama Akşehir'de bilindiği üzere çöpler artık poşetle toplanıyor. Önümüzdeki zamanlarda köylerimize bu konu hakkında da bilgilendirme yapılacak" şeklinde konuştu.

Başkan Oğul, ilçeye bağlı 23 köyün yanı sıra Atakent ve Engili beldelerinde de çöplerin Akşehir Belediyesi tarafından toplandığını ifade ederek, köylerdeki çalışmaların ilaçlama ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı konularda da sürdürüleceğini belirtti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Belediyesi Köylerde Temizlik Hizmetlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement