Akseki İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı - Son Dakika
Yerel

Akseki İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı

Akseki İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği son oturumunu gerçekleştirdi.

25.03.2014 11:32

Akseki İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği son oturumunu gerçekleştirdi.

Akseki Belediye Kültür Salonundaki toplantıya Kaymakam ve Birlik Başkanı Murat Beşikci, Akseki Özel İdare Müdürü Hüseyin Yalçın ve köy muhtarları katıldı. Kaymakam Murat Beşikci, 41 üyesi bulunan birliğin ödeneklerini kullanırken hassas ve eşit olarak hizmet yaptıklarını belirterek, Büyükşehir Yasası ile görevlerinin sona erdiğine dikkati çekti.

Beşikci, "Köylere Hizmet Götürme Birlikleri ile köylerimizde önemli işler yapıldı. Köylerimizin birçok acil işleri çözüldü. Köylerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözmeye çalıştım. Şimdi bu hizmetleri büyükşehir belediyeleri ve ilçe belediyeleri yürütecek. Bu toplantı ile tasfiye edilecek birliğimizin çalışanlarına hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Beşikci, muhtarlara 2360 sayılı Büyükşehir Belediye Yasası ve Akseki İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliğinin kapanma süreci hakkında bilgi verdi.

Bilgilendirme sonrası Akseki İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Olağanüstü Meclis Toplantısı gündem maddesi olan fesih kararı oy birliği ile alındı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akseki İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement