Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor

Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor

Akyazı Belediyesi Halk iftarları birlik beraberlik ve kaynaşma duyguları ile Akyazı genelinde devam ediyor.

18.07.2013 16:33

Akyazı Belediyesi Halk iftarları birlik beraberlik ve kaynaşma duyguları ile Akyazı genelinde devam ediyor.

Akyazı Belediyesi tarafından ilçe genelindeki mahalle ve köylerde her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen Ramazan iftarlarına Karaçalılık'ta devam edildi. Akyazı Karaçalılık köyünde düzenlenen iftara Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Balcı ve Ünal Gündüz, Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, İl genel meclis üyeleri ve Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri, Karaçalılık Muhtarı Yılmazer Çalıkoğlu, Alaağaç Muhtarı Adem Güner ve yaklaşık bin kadar vatandaş katıldı.

İftar'dan önce Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı tek tek bütün masaları gezerek Karaçalılık ve Alaağaç köyü sakinleriyle sohbet etti. İftar öncesi birbirinden değerli hafız ve hocalar tarafından okunan Kur-an'ı Kerim tilaveti ve ilahilerin ardından iftara geçildi.

İftar sonrası konuşma yapan Karaçalılık köyü Muhtarı Yılmazer Çalıkoğlu, "Akyazı Belediye Başkanımız Yaşar Yazıcı'ya Ramazan ayında bizlere yaşattığı bu güzel birliktelik, kaynaşma, paylaşma gecesi için ve bu güzel iftar sofrası için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Alaağaç köyü Muhtarı Adem Güner ise, "İftar sofraları bereket arttırır. Allah ilçemizin bereketini daim etsin. Akyazı Belediyesine ve Belediye Başkanımıza bizlerle sunduğu bu güzel iftar sofrası için köyüm adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Hepimizin de bildiği gibi Ramazan paylaşmaktır anlayışımız ile her akşam farklı bir mahallemizde veya köyümüzde siz değerli Akyazılılar ile aynı sofrayı aynı yudumu aynı lokmayı paylaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyim. Özellikle Ramazan aylarında insanlar daha da manevi duyguları kabarmış olduğundan varlığı da yokluğu da açlığı da tokluğu da yani kısacası birbirlerini daha da iyi anlıyorlar. 18 Temmuz 2013 Perşembe günü Taşburun köyünde iftarımız var ve tüm halkımızı davet ediyorum. Kadir gecesinde ise Gazi Süleyman Paşa Camii bahçesindeki iftarımıza da davetlisiniz " dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement