Akyazı'ya Yüzme Havuzu Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Akyazı'ya Yüzme Havuzu Yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Akyazı Belediyemiz ortaklığıyla ilçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz" dedi.

05.01.2016 17:43

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,  "Akyazı Belediyemiz ortaklığıyla ilçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz" dedi.

SASKİ Göl Tesisleri'nde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'la bir araya gelen Toçoğlu, altyapı, spor, çevre ve diğer alanlardaki yatırımları ele aldıklarını söyledi.

Akyazı ile ilgili yeni bir gelişmeyi de görüştüklerini dile getiren Toçoğlu, "Akyazı Belediyemiz ortaklığıyla ilçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz. Akyazı'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Toçoğlu, Ömercikler Mahallesi'ndeki Karacasu Park Projesi çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Akyazı Spor Tesisi inşa işlemleri, içme suyu, altyapı ve diğer hizmetlerde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte Akyazı Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi ile ilgili de müjdelerimizi paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akyazı'ya Yüzme Havuzu Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement