Alaca Belediye Başkanı Eyvaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Alaca Belediye Başkanı Eyvaz Açıklaması

Alaca Belediye Başkanı Eyvaz Açıklaması

"İçme suyu arıtma tesisinin tamamlanmasıyla ilçenin ileriye dönük 100 yıllık sorunu ortadan kalkmış olacak"

18.02.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, "İçme suyu arıtma tesisinin tamamlanmasıyla ilçenin ileriye dönük 100 yıllık sorunu ortadan kalkmış olacak" dedi.

Eyvaz, geçtiğimiz yıl yapımına başlanan içme suyu arıtma tesisi inşaatında incelemede bulundu.

Şantiye şefi İbrahim Keser'den çalışma detaylarıyla ilgili bilgi alan Eyvaz, daha sonra yaptığı açıklamada, ilçenin gelişmesi adına yürütülen çalışmaların başarı boyutunun sevindirici düzeyde olduğunu söyledi.

Alaca halkından emanet aldıkları belediye başkanlığı görevini layıkıyla yürüttüklerine inandıklarını ifade eden Eyvaz, "Yaptığımız hizmetlerde hep insan odaklı çalıştık. İlçemizi daha ileriye nasıl götürebiliriz bunun hesaplarını yaptık. 2009 yerel seçimlerinde ilçe halkımıza birçok proje hakkında söz verdik. Şükürler olsun ki verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Hizmetle dolu geçen her günde adalet ve şeffaflık her zaman önümüzde ışık oldu. Alaca'ya kısa süre içinde başka bir kimlik kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yapımı süren içme suyu arıtma tesisinin ilçe adına önemli bir çalışma olduğunun altını çizen Eyvaz,  "İçme suyu arıtma tesisinin tamamlanmasıyla ilçenin ileriye dönük 100 yıllık sorunu ortadan kalkmış olacak. İlçe halkımız tesisimiz tamamlandıktan sonra musluklarından arıtılmış tertemiz su kullanacak. Bu bizim için önemli bir gelişme. Birçok projeyi tamamladığımız gibi bu projeyi de inşallah alnımızın akıyla tamamlayacağız" diye konuştu. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaca Belediye Başkanı Eyvaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement