Alanya'da 2.5 Milyon TL'lik Otobüs ve Tren Hattı İhalesi - Son Dakika
Yerel

Alanya'da 2.5 Milyon TL'lik Otobüs ve Tren Hattı İhalesi

Alanya\'da 2.5 Milyon TL\'lik Otobüs ve Tren Hattı İhalesi

Antalya'nın Alanya ilçesinde Belediye Encümeni toplantısında gerçekleştirilen ihaleler ile üç otobüs hattı toplam 2 milyon 515 bin 500 TL bedel ile taliplilerini buldu.

14.06.2012 15:19

Antalya'nın Alanya ilçesinde Belediye Encümeni toplantısında gerçekleştirilen ihaleler ile üç otobüs hattı toplam 2 milyon 515 bin 500 TL bedel ile taliplilerini buldu. Encümende ayrıca şehir içi tren ise 60 bin TL ile ihale edildi.

Alanya Belediyesi, Alanya'ya bağlanan Kestel, Tosmur, Oba, Cikcilli, Çıplaklı beldelerini kapsayan yeni ulaşım planında kullanılacak otobüs hatlarına yenilerini ekledi. Alanya Belediyesi Toplantı Salonu'nda encümen huzurunda yapılan ihale ile 3 yeni hat ile toplam hat sayısı 64'e çıkarıldı. Encümen toplantısında her bir hat için ayrı ayrı ihale gerçekleştirildi. İlk olarak şehir içinde belirli güzergahlarda dolaşacak olan tren ihalesi gerçekleştirildi. İki adet şehir içi tren ihalesini 60 bin TL muhammen bedel ile İsmail Boz aldı.

AÇIK ARTIRMA USULÜ

Encümende daha sonra her bir otobüs için muhammen hat bedeli 515 bin TL, teminat 20.000 TL ve dosya ücreti de 500 TL olarak belirlenen ihalelere geçildi.

Açık arttırma usulüyle yapılan ihalelerde birinci ihaleye 10 kişi katıldı. Uzun bir açık artırma sürecinin ardından ihaleyi 816 bin TL karşılığında FND isimli firma kazandı. 10 kişinin katıldığı ikinci ihaleyi ise 850 bin TL ile Mehmet Özgen aldı.

Üçüncü ihalede katılımcı sayısı 9'a düştü. İhale 849 bin 500 TL ile Mustafa İnce7de kaldı.

İhaleyi kazanan talipliler ilgili belgeleri imzalamaların ardından açıklama yapan Alanya Belediye Başkan Vekili Kemal Dere, "61 hat son eklenenler ile birlikte 64'e çıktı. Ben Alanyamıza ve arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bol kazanç elde ederler. Halkımıza hizmet ederler diye düşünüyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da 2.5 Milyon TL'lik Otobüs ve Tren Hattı İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement