Alaplı'da Karayolu Güzergahında Ağaçlandırma Çalışması - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da Karayolu Güzergahında Ağaçlandırma Çalışması

Alaplı\'da Karayolu Güzergahında Ağaçlandırma Çalışması

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Karayollarının çalışmalarını tamamladığı Alaplı geçişi duble yol güzergahındaki refüjler Alaplı Belediyesi tarafından ağaçlandırılıyor.

03.01.2012 18:43

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Karayollarının çalışmalarını tamamladığı Alaplı geçişi duble yol güzergahındaki refüjler Alaplı Belediyesi tarafından ağaçlandırılıyor.Ağaçlandırma çalışmalarını takip eden Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, karayolları adına Limak firmasının yapımını tamamladığı Huzurkent ile Erdemyuva mevkii arasındaki Belediye sınırları içerisinde kalan Alaplı geçişi duble yol güzergahındaki yaklaşık 2 kilometre uzunluk ve 9 bin metrekare alanı kapsayan refüjü top akasya ağacı dikmek suretiyle ağaçlandırdıklarını, ağaçlandırmanın tamamlanmasının ardından rulo çim sermek suretiyle çimlendirme çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Zonguldak'ın bbatıya açılan kapısı durumundaki Alaplı'nın giriş ve çıkışının güzel bir görüntüye kavuşacağını ifade eden Çimenoğlu, "Duble yol güzergahında aydınlatmanın yapılması için de gerekli başvurumuzu yaptık. Kısa sürede aydınlatmanın da yapılmasını bekliyoruz. Duble yol güzergahındaki deniz kenarında kalan yeşil alanları da ayrıca ağaçlandırarak, güzel bir sosyal yaşantı alanı olarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.

Deniz dolgu alanlarını tam anlamıyla sosyal yaşama kazandırmak için alt ve üst yapı çalışmalarımız da devam ediyor" dedi. - ERDEMKARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da Karayolu Güzergahında Ağaçlandırma Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement