Alaplı Tso Başkanı Kılıç Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alaplı Tso Başkanı Kılıç Açıklaması

29.02.2012 17:40

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Alaplı Alport Liman alanı için yapılan bedelsiz tahsis müracaatının kabul edilmediğini bildirdi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Alaplı Alport Liman alanı için yapılan bedelsiz tahsis müracaatının kabul edilmediğini bildirdi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maliye Bakanlığı tarafından Alport Limanı'nın iptal edildiğine yönelik konuşmaların doğru olmadığını ve sürecin devam ettiğini söyledi.

Alaplı'ya liman yapılması için herkesin destek olmasını beklediklerini anlatan Kılıç, "Alport Limanı'nın Maliye Bakanlığı tarafından iptal olduğuna yönelik yapılan konuşmalar doğru değildir. Sadece bedelsiz olarak bir talebimiz olmuştu ve o uygun görülmedi. Ancak DLH'daki süreç devam ediyor. Bizim tek isteğimiz Alaplı'ya liman yapılması için herkesin desteğidir" dedi.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı Tso Başkanı Kılıç Açıklaması - Son Dakika


Advertisement