Aliağa'da Türk Halk Müziği Rüzgârı - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Türk Halk Müziği Rüzgârı

Aliağa\'da Türk Halk Müziği Rüzgârı

Aliağa Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği (THM) Korosu, muhteşem bir konserle sahne alıyor.

15.02.2014 12:39

Aliağa Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği (THM) Korosu, muhteşem bir konserle sahne alıyor.

Aliağa Belediyesi'nin kentin kültür sanat yaşamına katkı sunmak amacıyla çok uzun yıllar önce oluşturulan ve amatör sesleri bir araya getiren Koro, her yıl düzenli olarak kış ve yaz konserleriyle iki kez sanatseverlerle buluşuyor. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Şef Zeynel Demir eşliğinde sahne alacak THM korosu Aliağalı müzikseverlere türkü dolu bir gece yaşatacak. İki bölümde gerçekleşecek ücretsiz konserde koro, birinci ve ikinci bölümde 16 olmak üzere toplam 32 türkü seslendirecek.

"Tüm türküseverleri konserimize bekliyoruz" diyen Aliağa Belediyesi Başkan vekili Münir Nurettin Bayrav, "Koromuz her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir konser verecek. Bu konserde hep birlikte olma keyfini yaşayacağız. Aylardır bu konsere hazırlanan Koristlerimizin canlı performanslarını izlemek büyük mutluluk olacak. Tüm Aliağa halkımızı konserimize bekliyoruz" dedi.

Profesyonel sanatçılara taş çıkaran amatör seslerin oluşturduğu THM korosu, 15 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde unutulmaz bir konsere imza atacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Türk Halk Müziği Rüzgârı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement