Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerine ve vatandaşlara yönelik eğitim programları düzenlediğini bildirdi.
Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile protokol imzalayan ALTO, Haziran ayının sonuna kadar sırasıyla "pazarlama ve satış teknikleri", "yönetici asistanlığı", "dış ticaret okulu", "başlangıç ve ileri seviyede Excel" konularında olmak üzere 5 farklı eğitim programı planladıklarını belirtti.
ALTO Başkanı Adnan Saka, yaptığı açıklamada, eğitim programlarını belirlerken, üyelerin ve vatandaşların talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Bu eğitimler gerek iş hayatına başlayanlar gerekse çalışanlar için önem taşıyor. Her kesime yarar sağlayacağına inandığımız bu eğitimleri kaliteli kılmak için bölgenin önde gelen eğitim merkezlerinden biri olan Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile bir protokol imzalayarak, beraber planlamalar yaptık. Eğitimlerin verimli olması için katılımcı sayısını 20 kişi ile sınırlı tuttuk. Eğitim programımızın temelini üyelerin ve vatandaşların yarar sağlaması üzerine kurduk. Eğitim programımızın hedeflerine ulaşacağı inancındayım."
Eğitimlerde katılımcılara Ege Üniversitesi onaylı katılımcı belgesi verilecek.
- İZMİR
Son Dakika › Yerel › Aliağa Ticaret Odası'ndan Eğitimler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.