Aliağaspor Tekvando Takımı Türkiye Şampiyonası'na Katılıyor - Son Dakika
Yerel

Aliağaspor Tekvando Takımı Türkiye Şampiyonası'na Katılıyor

Aliağaspor Tekvando Takımı Türkiye Şampiyonası\'na Katılıyor

Aliağaspor Tekvando Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılıyor.25-30 Ağustos tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'na 12-14 yaş arasında, beş sporcu ile mindere çıkacak olan Aliağaspor Tekvando...

13.08.2012 18:12

Aliağaspor Tekvando Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılıyor. 25-30 Ağustos tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'na 12-14 yaş arasında, beş sporcu ile mindere çıkacak olan Aliağaspor Tekvando Takımı'nda hedef şampiyonadan madalya ile dönmek.

Türkiye Şampiyonası'na 37 kiloda Naime Baydar ve Ali Batuhan Kızılkaya, 47 kiloda Şeydanur Kaya, 41 kiloda Seda Özkan ve Huriye Berrak Balcı ile katılacaklarını belirten Tekvando takımı antrenörü Tahsin Keçeci,

madalya ile dönecekleri sözünü verdi.

Keçeci, "Yaklaşık 2 aydır Türkiye Şampiyonası için kendi tesislerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'na çok yetenekli beş sporcu ile katılacağız. Sporcularıma güveniyorum ve inanıyorum. Genç ancak tecrübeli ve gelecek vaat eden sporcularımız var. En iyi mücadeleyi vererek elimizden gelenin en iyisini yaparak, kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Madalya ile döneceğimize inanıyorum" dedi.

Takımın başarısının Türkiye şampiyonasında da devam edeceğine inandığını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, "Tekvando takımımız bugüne kadar önemli başarılara imza attı. İzmir genelinde kazandığımız başarılı sonuçların ardından 5 sporcu ile Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na katılıyoruz. Ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı ivmesini her geçen arttıran bir takımımız var. Her zaman bizi ve kentimizi başarıyla temsil ediyorlar. Bu şampiyonadan da başarılı sonuçlarla döneceklerine inanıyorum. Sporcularımıza yürekten başarılar dilerim" temennisinde bulundu.

(HD)

13.08.2012 17: 52: 10

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağaspor Tekvando Takımı Türkiye Şampiyonası'na Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement