Altaç, Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Altaç, Terör Saldırılarını Kınadı

Altaç, Terör Saldırılarını Kınadı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Diyarbakır şube Başkanı avukat Aydın Altaç, Diyarbakır’ın Sur ve Mardin’in Kızıltepe ilçesinde dün gerçekleştirilen terör saldırılarını kınadı.

11.08.2016 14:04

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Diyarbakır şube Başkanı avukat Aydın Altaç, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Kızıltepe ilçesinde dün gerçekleştirilen terör saldırılarını kınadı.

Altaç, yaptığı yazılı açıklamada, "15 Temmuz gecesinde alçakça yapılmak istenen darbeye karşı milletimiz tepkisi ortaya koymak suretiyle buna izin vermeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Darbe girişimi atlatılırken gerek Diyarbakır'da gerek Mardin Kızıltepe'de ve gerekse değişik il ve ilçelerde yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Söz konusu saldırıların amacı ile gerek FETÖ'nün ve gerekse DAİŞ'in amacı aynıdır. Kaos ve şiddet ortamı yaratmak suretiyle ülkenin değerlerini gasp etmek, milletin iradesini ortadan kaldırma söz konusu tüm terör örgütlerin temel hedefi olduğu gözden kaçırılmaması gerekir. Terör örgütlerinin saldırılarında sivil veya asker ayırımı yapmadan tüm halkımıza yönelik saldırırlardır. Hayatını kaybeden asker de olsa sivil de olsa hiç bir şekilde saldırıların insani ve ahlaki yanı olmadığı gibi meşru da gösterilemez. Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığımız bu dönemde terör ve şiddete karşı da aynı tutumun sergilenmesi halinde terör ve şiddetin ülke gündeminden çıkmasını sağlayacaktır. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileyerek saldırıları nefretle kınadığımızı kamuoyuna sunarız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altaç, Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement