Altındağlı Gençler, Engelli Arkadaşlarını Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Altındağlı Gençler, Engelli Arkadaşlarını Unutmadı

Altındağlı gençler, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında özel eğitim gören arkadaşlarını unutmayarak onlar için bir program hazırladı.

17.05.2013 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağlı gençler, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında özel eğitim gören arkadaşlarını unutmayarak onlar için bir program hazırladı.

Karapürçek- Sezai Karakoç ve Beşikkaya Gençlik Merkezi üyesi çocukların ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinliklerde, özel eğitim gören arkadaşlarıyla bir araya gelen Altındağlı gençler, istendiğinde tüm engellerin nasıl aşılabileceğini bir kez daha gösterdi.

Gençler, sergiledikleri rap müzik performansları ve gösterilerle kendilerini izlemeye gelenlere neşeli anlar yaşatırken, özel eğitim sınıflarındaki çocuklar için hazırlanan videolarda ise yaptıkları etkinlikler gösterildi.

Engellerin ortadan kalktığı bu anlamlı etkinlikte, özel eğitim öğrencilerinden Zehranur Kurt, Arif Nihat Asya'nın "Bayrak" adlı şiirini okurken, minik İsa ise Karapürçek Gençlik Merkezi bağlama ekibinin seslendirdiği türkülere danslarıyla eşlik etti.

Altındağ Belediyesi Gençlik merkezi üyesi gençlerin, Tevfik Fikret'in "Kör ve Kötürüm" şiirini canlandırması ve "Engel tanımayan fedakar kadın" dinletisi ile kendilerini izlemeye gelen özel eğitim sınıfı öğrencileri ve onların ailelerinden büyük alkış aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağlı Gençler, Engelli Arkadaşlarını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement