Amasya Belediyesi'nden Meslek Odalarıyla İstişare - Son Dakika
Son Dakika Logo

Amasya Belediyesi'nden Meslek Odalarıyla İstişare

Amasya Belediyesi\'nden Meslek Odalarıyla İstişare
10.01.2015 09:59

Amasya Belediyesi ile Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği meslek odaları istişare toplantısının dördüncüsü yapıldı.

Amasya Belediyesi ile Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği meslek odaları istişare toplantısının dördüncüsü yapıldı.

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası üyeleriyle buluşan Başkan Özdemir, üyelerin sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Belediyenin uyguladığı çalışmaları özetle anlatan Özdemir, talep ve isteklerin yerinde ve birinci ağızdan dinlenmesi ve müşterek çözümler üretmek maksadıyla düzenledikleri istişare toplantılarına diğer meslek odalarıyla devam edeceklerini söyledi.

Pirler Parkı'nda düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse ve Oda Başkanı Musa Taş ve diğer yetkililer de katıldı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya Belediyesi'nden Meslek Odalarıyla İstişare - Son Dakika


Advertisement