Amatör Ressamlardan Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Amatör Ressamlardan Resim Sergisi

Kumluca’da ressam Reyhan Göl Sanatevi atölyesinde resim eğitimi alan kursiyerler, sergi açtı.

26.06.2013 09:42

Kumluca'da ressam Reyhan Göl Sanatevi atölyesinde resim eğitimi alan kursiyerler, sergi açtı.

Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule Sergi Salonundaki resim sergisinin açılış törenine Kaymakam Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daire amirleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Sergi açılışında konuşan ressam Reyhan Göl, sergide kursiyerlerin yaklaşık 8 ay süreyle yaptıkları eserlerin yer aldığını söyledi. Başlangıçta amatörce başlayan kursiyerlerin geçen süreçte profesyonel hale geldiklerini ifade eden Göl, "Sergimizde kursa katılan her meslek dalından arkadaşlarımız var. Yaptıkları eserler arasında yağlı boya, guaj ve pastel boya çalışmalarının yanı sıra soyut, peyzaj ve sulu boya resimler bulunuyor" dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi Kaymakam Işık ve Belediye Başkanı Çetinkaya tarafından kesildi. Sergiyi gezen davetliler, resimler hakkında Göl ve resimleri yapanlardan bilgi aldı.

Yaklaşık 120 tablonun yer aldığı sergi, 29 Haziran'a kadar açık kalacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amatör Ressamlardan Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement