Şırnak'ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Şırnak Valiliği, amatör spor kulüplerine 100 bin lira değerinde malzeme yardımında bulundu.

29.01.2014 16:25  Güncelleme: 16:23

Şırnak Valiliği, amatör spor kulüplerine 100 bin lira değerinde malzeme yardımında bulundu.

Şırnak Spor Salonunda malzeme yardımının dağıtımı için düzenlenen törende konuşan Vali Hasan İpek, Şırnak'ın Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip ili olduğunu belirterek, ildeki gençlerin spora yönelik ilgilerinin yüksek olduğunu söyledi.

Gençlere spor alanında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Vali İpek, bu kapsamda ilk kez amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptıklarını kaydetti.

Yardımların süreceğini sözlerine ekleyen Vali İpek, "Spor müsabakalarında dereceye giren gençlerimiz bizleri gururlandırıyor. Halterde gençlerimizin dereceye girmesi önemli. Futbolda da inşallah Şırnak Türkiye'de ve dünyada adını duyuracak. Biz bunun için her türlü gayreti gösterecek, her türlü yardıma devam edeceğiz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selahattin Yürenç de Şırnak'ın sporda marka şehir haline gelmesi için amatör spor kulüplerinin çalışma yürütmesi gerektiğinin altını çizdi.

Vali İpek, konuşmaların ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. -

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement