Anadolu Markaları Yarışıyor, Şanlıurfa Kazanıyor! - Son Dakika
Yerel

Anadolu Markaları Yarışıyor, Şanlıurfa Kazanıyor!

Anadolu Markaları Yarışıyor, Şanlıurfa Kazanıyor!

Türkiye ekonomisinin lokomotif markalarının belirleneceği 'Anadolu Markaları Yarışıyor' programının tanıtım toplantısı Şanlıurfa'da yapılacak.

25.11.2013 11:54  Güncelleme: 11:51

Türkiye Finans Katılım Bankası sponsorluğunda Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği Anadolu Markaları 2013 Yarışması devam ediyor. Anadolu genelinde faaliyet gösteren ülke ekonomisinin lokomotif markalarının belirleneceği ve bir dünya markası olma yolunda ilerleyen şirketlerin ödüllendirileceği yarışmanın Şanlıurfa tanıtım toplantısı 26 Kasım'da Şanlıurfa Dedeman Otel'de yapılıyor.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle düzenlenen toplantıda ekonomideki güncel gelişmelerin aktarılması ve küresel ekonomide markalaşmanın öneminin paylaşılması planlanıyor. Toplantıya Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan'ın katılması bekleniyor.

Toplantıda, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk'in ekonomi gündemini, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan'ın "Markaların Yeni Kuralları", Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen'in ise "Gıdada Marka Yaratmak" konusunu anlatacağı bildirildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Anadolu Markaları Yarışıyor, Şanlıurfa Kazanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement