Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Erzurum–1 No'lu Şube Başkanı, Müfit Bayraktar, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Erzurum–1 No'lu Şube Başkanı, Müfit Bayraktar, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinin ardından ülkeyi kaos ve huzursuzluk ortamına sürüklemeyi amaç edinen olaylara bir yenisinin de Ankara'da eklendiğini belirtti.

Bu saldırıyla terörün bir kez daha etnik köken, ırk, dil, din, mezhep, çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığının ortaya çıktığını ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki, ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü bozmak, milletimizin bu coğrafyada huzur ve güven içerisinde yaşamasına engel olmak gibi kirli emelleri olan hiçbir odak başarıya ulaşamayacaktır. Yüce Allah tüm milletimizi korusun. Bu düşüncelerle ülkemize, milletimize, birliğimize ve huzurumuza yönelen bu cani ve insanlık dışı saldırıyı kınıyor, ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: AA