Anlı'dan Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Anlı'dan Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret

Anlı\'dan Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Yenişehir ilçesindeki 2. Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

27.10.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Yenişehir ilçesindeki 2. Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, HDP Diyarbakır milletvekili Nursel Aydoğan, DBP ve HDP Yenişehir ilçe yöneticileri, 1. Sanayi Sitesi Başkanı Ekrem Koçer ile 2. Sanayi Sitesi Başkanı Hasan Aslan'la Seyrantepe'de bulunan SS Oto Tamircileri 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Özellikle genç işçilerin ve esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan Anlı, araçlarını tamire getiren yurttaşlarla da bir süre sohbet etti. Ziyaret esnasında esnafın çay ikramını kabul ederek çay içen Anlı'nın, tamire alınan beyaz Toros marka aracı görünce, "Beyaz Torosları tamir etmeyin, seçimden sonra bazıları kullanabilir. Ama umarım bazıları gider, Toroslar yollarına devam eder" demesi gülüşmelere neden oldu. Anlı ve beraberindekiler, daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anlı'dan Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement