Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Antalyaspor, sezonun ilk para cezasını aldı.

30.11.2012 13:13

Foto: İdman fotoları, hoca fotosu

-- KUTU ---

İlk ceza 5 bin TL

Antalyaspor, sezonun ilk para cezasını aldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) yaptığı son toplantıda, Bursa'da oynanan Bursaspor maçında Antalyasporlu taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle kulübe 5 bin TL para cezası verdi.

===

Büyükşehir Mersin'i ağırlıyor

BEKO Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalyaspor Büyükşehir Belediyespor, sezonun 8'inci haftasında bugün Mersin Büyükşehir'le karşılaşıyor. Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Murat Biricik, Erman Erdemli ve Tahsin Kuzu hakem üçlüsü yönetecek. 7 maçta sadece Aliağa Petkim'i 92-74, TED Kolejlileri de 93-89 mağlup eden Büyükşehir, 3'üncü galibiyetini Mersin karşısında almak istiyor.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Antrenör Altar Tunçkol, geçen hafta zor deplasmanda çok değerli galibiyet aldıklarını, aynı beceriyi Mersin karşısında da göstermek istediklerini belirtti. Tunçkol, "Bu galibiyetin değerini artırmak için bu hafta evimizde oynayacağımız Mersin Büyükşehir Belediye maçını kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazandığımız takdirde alt sıralarda bulunan rakiplerimizle puan farkını açmış olacağız" dedi.

Foto: Maç foto, hoca fotosu

===

Eraydın büyük oynuyor

Kemerli sporcu, Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası finalinde rakibi Perma Özgen'i 2-0 yenerek yeni bir zafere imza attı

KEMERLİ tenisçi Başak Eraydın, son şampiyonluğunu İstanbul'da kazandı. İstanbul Taç Spor Kulübü Kortları'nda yapılan Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası'nda rakiplerini yenerek finale yükselen Başak Eraydın, finalde rakibi Perma Özgen'i 6-3, 6-3'lük setlerle yenerek Türkiye'nin en büyüğü olduğunu belgeledi. Erkeklerde Anıl Yüksel'in şampiyon olduğu turnuva sonrasında konuşan Başak Eraydın, 2012'ye en üst seviyede kapatmayı, 2013'te daha büyük hedeflere ulaşmak istediğini söyledi.

Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri, Başak Eraydın'ın büyük yetenek olduğunu, çok kısa süre sonra adını Avrupa'nın ünlü tenisçileri arasına yazdıracağını belirtti. Geçen yıllarda Rixos Grubu'nun desteğiyle kortlarda fırtına gibi esen Başak Eraydın'a şimdi Türkiye'nin birçok kurum ve kuruluşundan sponsorluk teklifi yağmaya başladı. Baba Erol Eraydın, kızıyla gurur duyduğunu, destek verildiği takdirde Türkiye'nin adını bu branşta da duyuracağını kaydetti.

Foto: Başak Eraydın fotosu

===

Alanyaspor'a baro desteği

Haciz dosyalarıyla sıkıntılı günler yaşayan Alanyaspor yönetimine, Antalya Barosu Alanya Temsilciliği'nden destek sözü geldi.

ANTALYA Barosu Alanya Temsilcisi Osman Doğan, Antalya Barosu İl Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Özkaya ve avukat Şükrü Parlayüksel, Alanyaspor kulübünü ziyaret etti. Ziyarette Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Gömeç, Mehmet Tığlı, Mevlüthan Çavuşoğlu, Haydar Yıldız, Turan Görgün ve Şefik Bahçe de yer aldı.

Önceki günlerde yaşanan haciz olayının Alanyaspor camiası adına üzüntü verici olduğunu belirten Osman Doğan, baro temsilciliği olarak kulübe katkı vermeye hazır olduklarını söyledi. Özellikle kombine kart ve VIP kart satışları konusunda destek vermek istediklerini belirten Osman Doğan, "Alanyaspor'da görev yapmanın ne denli zor olduğunu iyi bilirim. Önümüzdeki sezon başında ciddi bir kampanya başlatıp bu yönde de kulübümüze destek olacağız" dedi.

"BORÇLARI ÖDÜYORUZ"

Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ise "Son günlerde icra olayı ile anılan kulübümüzün içinde bulunduğu durumu paylaşma adına sevindirici bir ziyaret oldu. Yönetim kurulu olarak kulübün geçmiş dönemden kaynaklı borçlarını bir plan dahilinde ödüyoruz. Önümüzdeki süreçte de gerekeni yapacağız. Alanya'nın en önemli markası olan Alanyaspor'a herkes sahip çıkmalı ve elbirliğiyle kulübümüzü daha iyi noktalara taşımlıyız" diye konuştu.

ALTAY TAKTİĞİ HAZIR

Alanyaspor'da yarın oynanacak Altay maçı hazırlıkları ise sürüyor. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, Gökhan dışında eksik oyuncuları olmadığını belirterek, "Amacımız Altay maçını kazanmak. Genel olarak baktığımızda oyuncularımızın gayretinden, futbolundan ve genel disiplininden memnunum. İç sahadaki yenilmezliğimizi devam ettirip taraftarımıza bir galibiyet daha yaşatmak istiyoruz" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ziyaretten ve antrenmandan enstantaneler

===

Fethiye tam kadro

Son 2 maçını kazanan ve çıkışa geçen lacivert beyazlılar, 3'üncü galibiyeti Turgutlu karşısında almak istiyor.

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, pazar günü oynayacağı Turgutluspor maçına tam kadro hazırlanıyor. Son 2 haftada topladığı 6 puanla çıkışa geçen lacivert beyazlılar, Turgutlu karşısında 3'üncü galibiyetini almak istiyor. Fethiyespor, geçen sezon 1'nci Lig'e yükselme maçlarında 1-0 yendiği ve elediği Turgutluspor'u bir kez daha yenmenin hesabını yapıyor.

Çankırıspor ve Tepecikspor maçlarını kazanarak puanını 18'e yükselten Fethiyespor'da şimdi tek hedef çıtayı daha yukarılara taşımak. Teknik direktör Mustafa Ceviz, "Son 2 hafta iyi bir hava yakaladık. Bunun devamı için kalan 3 maçı da kazanıp ilk yarıyı ilk 5 takım içerisinde bitirmemiz gerekiyor. Taraftarımızın da desteği ile Turgutluspor maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Foto: Fethiyespor idman, hoca fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement