Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYA Barosu Kız Meslek Lisesi öğrencileri Zeynep Akyel ile Sevtu Örser, organizasyonunu kendileri düzenledikleri partide eğlenceli vakit geçirdi.

25.05.2013 09:10

Foto: Geceden kareler

===

Keyifleri yerinde

ANTALYA Barosu Kız Meslek Lisesi öğrencileri Zeynep Akyel ile Sevtu Örser, organizasyonunu kendileri düzenledikleri partide eğlenceli vakit geçirdi. Kaleiçi'nde gerçekleşen organizasyon, akşam yemeği ile başladı. Keyifli bir sohbetin hakim olduğu yemeğin ardından hareketlenen gece, dans pistinde devam etti. Keyifli ikili gece boyu sohbet ve müziğin tadını çıkardı. Arkadaşlarıyla unutulmaz bir akşam yaşayan ikili, bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Zeynep Akyel, Sevtu Örser

===

Müzik yolculuğu

YAKIN arkadaşlar Elif Sincar ile Hilal Yetkin, yoğun geçen haftanın yorgunluğunu birlikte attı. Eğlence dünyasına hızlı giriş yapan Shots'ta buluşan iki arkadaş, şıklıklarıyla öne çıktı. DJ Murat Uncuoğlu'nun performansını en ön sıradan dinleyen iki arkadaş, elektronik müzik yolculuğuna çıktı. Geceye hakim olan Uncuoğlu'nun seçtiği şarkılarla gönüllerince eğlenen ikili, geç vakte kadar stres atarak moral depoladı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Elif Sincar, Hilal Yetkin

===

Dans dolu gece

ANTALYA'da dans denilince akla gelen isimlerin başında yer alan Devrim Sırmalı, Misterio Sanat'ın dans gecesine katıldı. Dans eğitmenlerinin bir arada olduğu buluşma, Alkış Kıyamet'te gerçekleşti. Birbirinden hareketli şarkıların peş peşe çalındığı akşamda, özel koreografilerle görsel bir şölen yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren organizasyonda dansın ustaları, yeni başlayan öğrencilere eşlik etti. Renkli görüntülerin yaşandığı buluşma, koyu sohbetlerle devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Dans tutkunları coşkulu gecede hem eğlendi hem de sohbet etme fırsatı yakaladı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement