Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Mama Projesi ile Bebeklere Destek Oluyor - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Mama Projesi ile Bebeklere Destek Oluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Mama Projesi ile Bebeklere Destek Oluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bebekli ailelerin ekonomik zorluklarını hafifletmek amacıyla başlattığı Halk Mama projesine başvuruları kabul etmeye devam ediyor. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere her ay 12 adet mama desteği sağlanacak.

18.02.2024 11:07  Güncelleme: 11:09

Vatandaşların artan sosyal destek ihtiyacını karşılamak için çalışmalara devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "Halk Mama" projesine başvurular sürüyor.

Son dönemde mama fiyatlarında yaşanan artışlar bebekli aileleri ekonomik anlamda zorlarken, Antalya Büyükşehir Belediyesi bebekler sağlıkla büyüsün diye Halk Mama projesini başlattı. Büyükşehir Belediyesi, bebeklerin ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerektiğinden yola çıkarak 6'ncı aydan itibaren verilmesi uygun ve tamamlayıcı beslenme statüsünde olan mamayı ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Mama projesine başvurmak isteyen aileler, ilçelerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçe hizmet birimi veya ATASEM kurs merkezlerine, Antalya merkezde ise Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bizzat başvurabilecek. Belediye sitesinden online başvuru da yapabilecek.

Büyükşehir'in sosyal hizmet uzmanlarının yapacağı inceleme sonrasında 6-24 ay çocuklara her ay 12 adet mama desteği sağlanacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Mama Projesi ile Bebeklere Destek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement