Antalya Defterdarı Mat, 2b Arazileri İçin Demre'de - Son Dakika
Yerel

Antalya Defterdarı Mat, 2b Arazileri İçin Demre'de

Antalya Defterdarı Mat, 2b Arazileri İçin Demre\'de

2B arazileri için başvuruların sonlandırılmasına sayılı günler kala, Maliye Bakanlığı köy ziyaretlerini sürdürüyor.

16.10.2012 11:47

2B arazileri için başvuruların sonlandırılmasına sayılı günler kala, Maliye Bakanlığı köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Antalya'nın Demre ilçesinde kahve toplantıları yaparak 2B arazisi bulunan köylülerle bir araya gelen Antalya Defterdarı Hidayet Mat, başvuruların sona ermesine sayılı günler kala çiftçiyi uyardı. Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın, Defterdar Yardımcısı Mevlüt Özdemir ve Demre Mal Müdür Vekili Ünal Olcar'ın birlikte gerçekleştirdiği kahve toplantıya yoğun katılım oldu.

Köşkerler Köyü'nde başvurusunu yapmayanlar için son günün 30 Ekim 2012 olduğuna dikkat çeken Antalya Defterdarı Hidayet Mat, "Yıllarca sorun olan bu meseleyi artık devletimiz çözmek istiyor. Devlet vatandaşı ile barışmak istiyor" dedi.

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın ise, "Oluşacak fiyatlar konusunda endişe etmeyin. Kimsenin sözüne de itibar etmeyin. Antalya'nın en yetkili isimler sizlerin huzurunda. Bizlerin ağzından çıkacak sözlere ve açıklamalara dikkat edin. Sizlerin tasarrufunda olan topraklarınızı yine sizlerin rahatça kullanması, kredi açtırabilmesi, teminat vermesi gibi tüm durumlar için bir an önce başvurularınızı yapmayı geciktirmeyin" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Defterdarı Mat, 2b Arazileri İçin Demre'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement