Antalya haber... Muratpaşa Belediyesi Assim Teknoloji Merkezi'ne Yabancı Öğrencilerden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Antalya haber... Muratpaşa Belediyesi Assim Teknoloji Merkezi'ne Yabancı Öğrencilerden Ziyaret

Antalya haber... Muratpaşa Belediyesi Assim Teknoloji Merkezi\'ne Yabancı Öğrencilerden Ziyaret

Antalya yerel haberi: Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’nde (ASSİM) yer alan Teknoloji Merkezi’ni, Erasmus Projesi kapsamında Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğretmenleriyle birlikte Portekiz, İtalya, İspanya ve İrlanda’dan gelen öğretmenler ziyaret etti.

13.10.2022 12:18  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri'nde (ASSİM) yer alan Teknoloji Merkezi'ni, Erasmus Projesi kapsamında Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğretmenleriyle birlikte Portekiz, İtalya, İspanya ve İrlanda'dan gelen öğretmenler ziyaret etti.

Öğrencilere, gençlere, girişimcilere ve girişimci adaylarına tasarım ve yenilikçi teknoloji hizmetleri sunan merkez, bilgisayar salonu, 3 boyutlu yazıcıları, robotik kodlama setleri ve sosyal medya yayıncılığı atölyesiyle gençlerin buluşma mekanı oldu. Toplantı salonu, açık atölye alanı, prototip sahası gibi alanlara sahip ASSİM Teknoloji Merkezi'nde 10 masaüstü bilgisayar, 2 adet 3D yazıcı, robotik kodlama seti, laptoplar, mini CNC makinesi, prototipleme için kullanılabilecek makinalar, 20 adet Mbot bulunuyor. Merkez bünyesinde kurulan Youtube dijital içerik, sosyal medya yayıncılığı atölyelerinde ise içerik üretiminden donanım kullanımına, kurgudan ışık ve ses kullanımı gibi konularda eğitimler veriliyor.

Merkezi son olarak Erasmus Projesi kapsamında Antalya'ya Portekiz, İtalya, İspanya ve İrlanda'dan gelen öğretmenlerle birlikte Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğretmenleri ziyaret etti.  Ziyarette, ASSİM'de gençlere sunulan imkanlar anlatıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya haber... Muratpaşa Belediyesi Assim Teknoloji Merkezi'ne Yabancı Öğrencilerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement